GI-Boxen matkasse

[ws_table id=”5″]

GI-Boxen är ingen traditionell matkasse, i den bemärkelsen att man som kund får en färdig matkasse med matvaror och recept för ett antal middagar levererad hem till dörren. Med GI-boxen får man i stället ett antal färdiglagade maträtter i portionsstorlek levererade varannan vecka. Med en prenumeration på GI-Boxen behöver man alltså inte laga till maten själv, vilket man måste göra om man är kund hos något av de andra företagen som erbjuder färdiga matkassar.

Med en prenumeration på GI-Boxen får man 20 frysta maträtter levererade hem till dörren varannan vecka. Leveransen räcker i två veckor om man äter en låda till lunch och en låda till middag måndag till fredag. Övriga måltidstillfällen är tanken att man ska laga sin egen mat med lågt GI med hjälp av enkla recept.

Vill du hitta fler erbjudanden, kundrecensioner samt betyg? Besök då Gi-Boxen på Matkasse.se.

Mer än bara en matkasse

Bakom GI-Boxen står den välkände GI-förespråkaren Ola Lauritzson. Lauritzson är bland annat känd för sina kokböcker om GI-mat. Tanken med produkten GI-Boxen är att man under den månad man får hem färdiga matlådor och provar på att laga egna måltider med lågt GI ska lägga grunden till ett mer hälsosamt liv. För att man ska lyckas med detta mål får man bland annat coaching och träningstips via e-post. Genom detta är GI-Boxen en betydligt mer personlig aktör än andra matkasseföretag.

Leveransområden och garantier

För närvarande kan man prenumerera på GI-Boxen om man bor i någon av de tre storstäderna samt Linköping, Västerås, Norrköping, Uppsala, Lund och Helsingborg. Fler städer beräknas tillkomma inom kort.

Eftersom en grundidé med GI-Boxen är att man ska få hjälp att gå ner några kilon under den månaden man prenumererar, erbjuds man som kund en unik garanti. Visar det sig att man inte har gått ner någonting efter en månad har man möjlighet att få ytterligare coaching för att lyckas med sin viktminskning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *