Linas matkasse

[ws_table id=”2″]

Det är nog ingen som har undgått den nya typen av tjänst där man kan beställa hem färdiga matkassar. Under 2011 fullständigt exploderade intresset för matkassen och det finns inget som tyder på att populariteten skulle minska.

Linas matkasse är en av de ledande aktörerna när det handlar om färdiga matkassar. När de stora livsmedelskedjorna försöker bräcka varandra med egna koncept för abonnemang på matkassar står Linas matkasse stark i konkurrensen.

För dig som vill veta mer om erbjudanden samt kundbetyg och recensioner rekommenderar vi att läsa mer om Linas på Matkasse.se.

Hur fungerar Linas matkasse?

Linas matkasse är en prenumerationstjänst. Det fungerar som så att du varannan vecka får en välfylld matkasse hemkörd till din dörr. Matkassen innehåller ingredienser och recept för fem middagar, för fyra personer. Med en matkasse från Linas matkasse blir du alltså inte helt fri från att göra egna inköp, men det är heller inte meningen. Tanken är att din vardag ska förenklas genom att du inte behöver planera veckans alla middagar. Med arbete, skjuts av barn, fritidsaktiviteter, med mera, är det mycket som ska ordnas i vardagen. Då kan det verkligen vara skönt att åtminstone middagsplaneringen är klar för ett antal av veckans dagar.

Laga maten måste du givetvis göra själv. Med Linas matkasse behöver middagen dock inte bli en oöverstiglig uppgift. Med de recept och råvaror som inkluderas i matkassen lagar du till goda och näringsriktiga (recepten bygger på den klassiska tallriksmodellen) middagar på kort tid.

I konceptet för Linas matkasse ligger att det dels ska vara enkelt att laga mat, och dels att du som prenumererar på matkassen ska utmanas något när det gäller nya recept och nya smaker. Med en prenumeration på denna matkasse får du råvaror och recept för svensk husmanskost, lite mer exotiska middagar samt spännande vegetariska maträtter.

Många som använder Linas matkasse vittnar om att matkassarna är mycket välfyllda. De middagar du lagar räcker ofta till både en och två matlådor. Vill du förenkla vardagen är Linas matkasse en utmärkt tjänst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *