MatHem matkasse

[ws_table id=”3″]

MatHem är en spännande matkasseleverantör. MatHem kan nämligen inte bara leverera färdiga matkassar – detta företag är faktiskt en välsorterad livsmedelsbutik på nätet. MatHem har tre avdelningar. För det första kan man handla i butiken precis som på mataffären på hörnet. Det är bara att klicka på de varor man vill ha, betala och bestämma tid för hemleverans. För det andra kan man prenumerera på inköpslistor så att man är säker på att aldrig få slut på matvaror som man vet att man behöver ha hemma. För det tredje kan man givetvis prenumerera på färdiga matkassar med olika innehåll.

För dig som vill se fler recensioner, betyg och erbjudanden rekommenderar vi att läsa mer om Mathem hos Matkasse.se.

Färdiga matkassar från MatHem

Mathem erbjuder i huvudsak tre olika färdiga matkassar, två som innehåller recept och matvaror för middagsmat och en som innehåller frukostmat. Alla kassar innehåller ekologiska matvaror i hög grad. I dagsläget kan MatHem leverera till hushåll i Storstockholm, Uppsala, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Lund.

De två middagskassar som erbjuds av Mathem är Monica Ahlbergs Matkasse och MatHems familjematkasse. Monica Ahlberg är en författare av kokböcker som är känd för att komponera goda middagar med fräscha råvaror. Denna matkasse innehåller recept och matvaror för fem middagar för fyra portioner.

MatHems familjematkasse lämpar sig utmärkt för hushåll med barn. Även denna matkasse innehåller matvaror och recept för fem middagar för fyra personer. Skillnaden mellan MatHems två middagskassar är att recepten i familjematkassen är speciellt anpassade för att passa barns preferenser. Recepten är också lite enklare att följa och omfattar färre avancerade moment, vilket gör att barnen kan vara med och hjälpa till med matlagningen.

MatHems specialkasse Renée Voltaires Frukostkasse är ett bra val för hushåll som vill satsa lite extra på frukosten för att få energi att orka med långa aktiva dagar. Med livsmedlen i frukostkassen kan man äta en god, hälsosam och nyttig frukost flera dagar i veckan. Flera av produkterna i kassen kommer från Renée Voltaires egna produktlinje av hälsokost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *