Middagsfrid matkasse

[ws_table id=”4″]

Middagsfrid är originalet när det handlar om färdiga matkassar. Det var nämligen Middagsfrid som var först med att erbjuda den numera så vanliga färdiga matkassen. I dag har företaget tre färdiga matkassar för middagar och fyra andra typer av matkassar i sitt erbjudande.

För dig som vill hitta fler erbjudanden samt kundernas betyg och recensioner bör besöka Middagsfrid hos Matkasse.se.

Middagsfrids tre middagskassar

Middagsfrid erbjuder, till skillnad från de flesta andra matkasseföretag, tre olika prenumerationer på färdiga matkassar, nämligen 5-dagarskassen, 3-dagarskassen och 2-dagarskassen. Alla matkassar innehåller mestadels ekologiska matvaror. Middagarna baseras på kött, fågel och fisk, men prenumererar man på 5-dagarskassen får man också en vegetarisk rätt i veckan. Leverans av matkassarna sker varje vecka. Normalt levereras matkassen på söndagseftermiddagen eller -kvällen.

5-dagarskassen är storsäljaren. Med en prenumeration får man hem matvaror och recept för fem middagar för fyra personer. I kassen, som man givetvis får levererad ända hem till dörren, ingår cirka 30 varor. Recepten är av normal svårighetsgrad. En speciell finess är att recepten innehåller tips på hur middagarna kan anpassas för småbarn.

3-dagarskassen är utmärkt för hushållet som kanske har svårt att samla hela familjen till bords alla dagar i veckan. Denna matkasse är populär även bland dem som vill följa sina egna recept för några varje vecka. I denna kasse inkluderas matvaror och recept för tre middagar för fyra personer.

Parhushåll eller ensamhushåll väljer med fördel Middagsfrids 2-dagarskasse. Denna kasse innehåller fyra middagar för två personer. Bor man ensam kan man ta med sig den mat som blir över som lunchlåda till jobbet.

Specialkassar hos Middagsfrid

Förutom matkassarna för middagar erbjuder Middagsfrid även fyra specialkassar, nämligen Stora frukostkassen, Fruktkassen, Fredagsmys och Bakpaketet. Frukostkassen omfattar de flesta matvaror man kan behöva på frukostbordet. Kassen räcker till fem frukostar för fyra personer. Perfekt för helgerna! Fredagsmys, som innehåller goda drycker och tilltugg, och Bakpaketet, som innehåller recept och ingredienser för tre olika storbak i månaden, är unika för Middagsfrid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *