Tastelines matkasse

[ws_table id=”6″]

Tasteline startade för strax över tio år sedan som en mötesplats för matlagningsintresserade. Genom åren har Tasteline varit det självklara valet för alla som vill bli inspirerade i sin matlagning och dela recept med varandra. Nu har Tasteline tagit steg in på marknaden för färdiga matkassar.

Tastelines matkasse finns bara i en standardvariant. Till skillnad från många andra matkasseföretag har man alltså fokuserat alla krafter på att producera endast en matkasse av hög kvalitet. När du beställer en färdig matkasse från Tasteline får du matvaror och recept för fem middagar för fyra personer. Råvarorna är av högsta kvalitet och noggrant utvalda för bästa smak.

Leveransen av matkassen sker varannan måndag under kvällstid (mellan 17-22). När du använder Tastelines matkasse för din matlagning har du möjligheten att laga mat enligt recepten i kassen under vardagarna under en hel vecka eller laga mat omväxlande efter dina egna recept och recepten i Tastelines matkasse. Det enda du behöver ha hemma är basvaror såsom kryddor, smör och olja och vanliga torrvaror såsom mjöl och socker.

Inriktningen på Tastelines matkasse är att tre av middagarna inte ska ta mer än cirka 30 minuter att laga. Många kvällar har du ju begränsat med tid att laga mat. Då kan det vara skönt att veta att det inte tar så lång tid innan maten står på bordet. De dagar då du verkligen har dåligt med tid väljer du det recept som tar ungefär 15 minuter att tillaga. Ett recept per matkasse bjuder på lite större utmaningar. Ofta ingår då någon mer ovanlig råvara. Tasteline är inte sena med att få med trendiga matvaror i sina matkassar. Du får till exempel prova på nya spännande gryner och grönsaker från hela världen.

Tasteline levererar för närvarande till 100 orter över hela Sverige. Med detta är Tasteline en av de mest heltäckande leverantörerna av matkassar i Sverige.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *